Kolo.News.Ukraine.Region

Міський очільник Черкас отримав нагороду від Президента

Міський очільник Черкас отримав нагороду від Президента
Міський очільник Черкас отримав нагороду від Президента Новини України 29 черв 2023 в 19:00

Відзнакою Президента України «За оборону України» нагородили Черкаського міського голову Анатолія Бондаренка. Її вручив під час урочистостей з нагоди Дня Конституції України начальник Черкаської обласної військової адміністрації Ігор Табурець.

Анатолія Бондаренка відзначено за виконання завдань із забезпечення заходів із оборони України, захисту безпеки населення та інтересів держави у зв’язку з широкомасштабною збройною агресією Російської Федерації проти України, самовідданість та значний особистий внесок у зміцнення оборони України.

«Це нагорода всієї територіальної громади Черкас, кожного, хто щодня спрямовує свої зусилля для наближення української перемоги. Для кого любов до України – не лише декларації, а конкретні справи. Символічно отримати цю нагороду в знаменний для нашої країни день, біля пам’ятного знаку одного із творців Конституції, нашого земляка – Михайла Сироти. Кожен її рядок, кожне слово Основного Закону сьогодні зі зброєю в руках перед цілим світом захищають наші мужні хлопці і дівчата. Тому що, як зафіксовано в одній із статей – «територія України в межах існуючого кордону є цілісною і недоторканою». І саме тому ми вистоїмо і переможемо!», - прокоментував міський голова Анатолій Бондаренко.

Довідково. Відзнака Президента України «За оборону України» — державна нагорода України — відзнака Президента України, що встановлена для нагородження військовослужбовців, співробітників правоохоронних органів, членів добровольчих формувань територіальних громад, працівників центральної та місцевої влади, підприємств, установ та організацій, волонтерів, які брали участь у заходах із забезпечення оборони України, захисту безпеки населення та активно сприяли виконанню таких заходів.

Читайте також: Кіровоградським захисникам вручили нагороди до Дня Конституції

0 Коментарів

Коментарі не знайдені

Додати коментар