Kolo.News.Ukraine.Region

У Вінниці сталася ДТП між пасажирським автобусом та вантажівкою: 15 людей отримали поранення

У Вінниці пасажирський автобус врізався у вантажівку
У Вінниці пасажирський автобус врізався у вантажівку Новини України 27 черв 2023 в 18:36

27 червня близько 10:00 у Вінниці поблизу перехрестя вулиць Немирівське шосе та Незалежності, сталася дорожньо-транспортна пригода за участі автобуса приміського сполучення «Богдан» та автомобіля ГАЗ. Про це повідомили в Головному управлінні Національної поліції у Вінницькій області.

У результаті аварії 15 людей отримали тілесні ушкодження різного ступеня. За інформацією правоохоронців, 67-річний водій автобуса «Богдан» допустив зіткнення з автомобілем ГАЗ, який знаходився біля правого краю дороги.

Чотирнадцять пасажирів звернулися за допомогою до медиків. Також тілесні ушкодження отримав 64-річний водій автомобіля ГАЗ.

У водіїв відібрано зразки крові для проведення токсикологічної експертизи. Слідчі дії тривають.

Нагадаємо, що у Дніпрі військовий відкрив стрільбу по вікну дитячому будинку, де знаходилася вихователька та діти. Жінка накрила дітей собою, а чоловік намагався залізти у вікно. У суді обвинувачений повідомив, що не знайшов зварювальний апарат та шурупокрут, які придбав. Чоловік вирішив, що інструменти викрали. Через контузію йому стало прикро за вчинену крадіжку і він пішов до будинку потенційного крадія, але прийшов не туди куди планував. Військовий зайшов на територію дитячого будинку, та вирішив, що вихователька це мати крадія та почав кричати на неї. Через злість він почав стріляти з автомата, як він вважав у верх, але поцілив у вікно.

0 Коментарів

Коментарі не знайдені

Додати коментар