Kolo.News.Ukraine.Region

У Кіровоградській області скоротили комендантську годину

У Кіровоградській області скоротили комендантську годину
У Кіровоградській області скоротили комендантську годину Новини України 30 черв 2023 в 17:00

У Кіровоградській області з 1 липня скоротили комендантську годину. Вона триватиме з 00:00 до 04:00. Про це повідомив начальник Кіровоградської ОВА Андрій Райкович у своєму телеграм-каналі.

При цьому роботу закладів громадського харчування та масові заходи продовжено до 23.00.

З 00:00 до 04:00 триває комендантська година і в Черкаській області - там такі зміни ухвалили у квітні. Під час комендантської години заборонено перебувати на вулиці без спеціальних перепусток і документів, що посвідчують особу.

У березні комендантську годину також скоротили в Києві, Київській, Херсонській, Івано-Франківській, Полтавській і Тернопільській областях.

Нагадаємо, у Кіровоградській області заборонили проведення розважальних заходів, а також роботу закладів громадського харчування після 22:00.

Крім того, рішенням ради оборони забороняється відео-, фотозйомки, онлайн-трансляції в місцях, що знаходяться поблизу об'єктів критичної інфраструктури, розташування військових частин і військових формувань, військової техніки, засобів протиповітряної оборони, аби попередити будь-яке розповсюдження їх в соціальних мережах і інших засобах масової інформації.

Читайте також: В Одесі просять змінити графік роботу закладів громадського харчування

0 Коментарів

Коментарі не знайдені

Додати коментар