Kolo.News.Ukraine.Region

В Одесі просять змінити графік роботу закладів громадського харчування

В Одесі просять змінити графік роботу закладів громадського харчування
В Одесі просять змінити графік роботу закладів громадського харчування Новини України 29 черв 2023 в 14:00

Мер Одеси Геннадій Труханов зустрівся з місцевими підприємцями, бізнес яких орієнтований на роботу в ранковий час. Зокрема, йдеться про власників закладів громадського харчування та розважальних закладів.

Підприємці просили змінити години, протягом яких дозволено роботу ресторанів та кафе, розповів очільник Одеси.

«Нещодавно військовим керівництвом регіону було прийнято наказ, який обмежує роботу розважальних закладів та закладів харчування. Зрозуміло, що це було зроблено з міркувань безпеки під час воєнного стану. Зараз ми отримуємо багато звернення від підприємців в бізнес, який орієнтований на ранковий час. Згідно наказу вони мають право працювати лише з дев'ятої години ранку. Під час нашої зустрічі підприємці висловили свої думки та пропозиції», – розповів Геннадій Труханов.

За його словами, за підсумками розмови, було прийняте рішення про написання спільного листа до Одеської військової адміністрації з пропозицією змінити ранковий час з дев'ятою на сьому ранку.

«Вважаю, що цей крок не вплине на безпеку одеситів, проте дасть можливість бізнесу працювати та розвивати економіку міста і країни», – додав Геннадій Труханов.

Нагадаємо, у Кіровоградській області заборонили проведення розважальних заходів, а також роботу закладів громадського харчування після 22:00.

Крім того, рішенням ради оборони забороняється відео-, фотозйомки, онлайн-трансляції в місцях, що знаходяться поблизу об'єктів критичної інфраструктури, розташування військових частин і військових формувань, військової техніки, засобів протиповітряної оборони, аби попередити будь-яке розповсюдження їх в соціальних мережах і інших засобах масової інформації.

Читайте також: Кіровоградським захисникам вручили нагороди до Дня Конституції

0 Коментарів

Коментарі не знайдені

Додати коментар