Kolo.News.Ukraine.Region

Із Вінницької області на  допомогу Херсонщині відправили іще 25 працівників

Добровольці із Вінниччини допомагають постраждалому Херсону
Добровольці із Вінниччини допомагають постраждалому Херсону Новини України 03 лип 2023 в 12:24

Із Вінницької області на допомогу Херсонщині, яка ліквідовує наслідки підтоплення після підриву російськими окупантами Каховської ГЕС, відправилися іще 25 працівників. Про це повідомив Сергій Борзов, начальник Вінницької обласної військової адміністрації.

Працівники будуть прибирати Херсон, який сильно постраждав після терористичного акту російських окупантів. Добровольці із Вінниччини будуть змінювати своїх колег, які почали працювати на Херсонщині одразу після трагедії. Вінницькі комунальники будуть вичищати від сміття, деревини та біологічних відходів дворові території Херсону.

-        Нам небайдужа біда Херсону. Підтримаємо у непрості часи і допоможемо у відновленні! – запевнив Сергій Борзов.

Нагадаємо, раніше із Вінницької області до Херсонщини відправили шість одиниць техніки та бригаду працівників. До цього у Херсоні вже працювали 11 спецавтомобілів та 28 працівників з Вінницької області.

А Одеський зоопарк прихистив понад двісті тварин, яких віднесло водою із Херсонщини. У закладі знайшли свій тимчасовий дім жаби, пітони, вужі, черепашки, єнотоподібні собаки та навіть олень. У найтяжчому стані залишається самка оленя, яку передали до закладу військові моряки. Вона перебувала без питної води 5 днів, тому зараз вимушена проходити курс лікування, аби відновити свої сили після катастрофи, каже адміністрація зоопарку.Щодо подальшої долі врятованих тварин, то у адміністрації зоопарку має намір їх відпустити. Проте тільки після одужання.


0 Коментарів

Коментарі не знайдені

Додати коментар