Kolo.News.Ukraine.Region

Спортсмени із Полтавської області вибороли вісім медалей на ІІІ Європейських іграх

Полтавці допомогли збірній Україні посісти третє місце на престижних змаганнях
Полтавці допомогли збірній Україні посісти третє місце на престижних змаганнях Новини України 03 лип 2023 в 18:03

Представники Полтавської області завоювали вісім нагород на ІІІ Європейських іграх, які пройшли у польському Кракові. Полтавські спортсмени привезли зі змагань п’ять «золотих» медалей та три «срібних» нагороди. Про це повідомили у Полтавській обласній військовій адміністрації.

Завдяки внеску і полтавських спортсменів збірна команда України стала однією із лідерок ігор і посіла третю сходинку у медальному заліку. Найбільше нагород Полтавщині принесли веслувальники. Людмила Лузан завоювала два «золота» та «срібло», Олег Кухарик та Ігор Трунов додали ще «золото» та «срібло».

Продовжили вдалися старт учасники, які виступали у змаганнях боксу та таїландського боксу. Олександр Хижняк став чемпіоном у боксу, а Олег Приймачов переміг всіх суперників у змаганнях із таїландського боксу.

Таїсія Бабенко, яка виступала у складі української команди із пляжного футболу, додала представникам Полтавщини іще одне «срібло».

Нагадаємо, раніше спортсмени із Дніпропетровської області вибороли за тиждень 130 медалей на Всеукраїнських та Міжнародних турнірах. Дніпропетровські спортсмени впродовж тижня виступили у двох міжнародних турнірах та восьми чемпіонатах і кубках України. Із 130 завойованих ними нагород: 50 – «золотих», майже півсотні – «срібний» та більше тридцяти – «бронзових».

0 Коментарів

Коментарі не знайдені

Додати коментар