Kolo.News.Ukraine.Region

Ворог знову обстріляв Нікополь на Дніпропетровщині: поранена 86-річна жінка

Ворог знову цілив у цивільні об
ТОП Тема
Ворог знову цілив у цивільні об'єкти Новини України 03 лип 2023 в 08:03

Учора пізно ввечері російські окупанти вкотре обстріляли із артилерії міста Марганець та Нікополь на Дніпропетровщині. Так, у Нікополі внаслідок обстрілу пошкоджені дев’ять приватних будинків, сім господарських споруд, автомобіль. Також удари пошкодили лінію електропередач і газогін, а також побили сонячну панель. Під час обстрілу отримала поранення 86-річна місцева жителька. Жінка зазнала мінно-вибухової травми та осколкового поранення. Потерпіла перебуває у задовільному стані. Про це повідомляють у Дніпропетровській обласній державній адміністрації із посиланням на ГУ ДСНС України у Дніпропетровській області.

Повідомляють, що вночі українській захисники із ПвК «Схід» збили над Дніпропетровською областю безпілотник «Шахед-136».

Нагадаємо, учора на світанку ворог обстріляв Одещину та Миколаївщину. У оперативному командуванні «Південь» повідомили, що російські окупанти здійснили запуски восьми безпілотників «Шахед» із південно-східного напрямку. А також із акваторії Чорного моря атакували ракетами типу «Калібр». Перед світанком також фіксували активність російської тактичної та стратегічної авіації..

У Генштабі ЗСУ повідомили, що усі запущені під час атаки цілі – вісім безпілотників «Шахед» та 3 крилатих ракети типу «Калібр» - були збиті українськими воїнами.

Раніше ми розповідали про те, що двох одеситів, які постраждали внаслідок російського ракетного обстрілу, відправили на лікування до Австрії. 20-річний та 32-річний одесити продовжують перебувати у важкому стані, хоча і без негативної динаміки.


0 Коментарів

Коментарі не знайдені

Додати коментар