Kolo.News.Ukraine.Region

У Полтаві працівники митниці разом із ОВА передали військовим автомобіль, який  потрібен на «гарячому» напрямку

Автомобіль допомагатиме українським військовим виконувати бойові завдання
ТОП Тема
Автомобіль допомагатиме українським військовим виконувати бойові завдання Новини України 04 лип 2023 в 11:24

Черговий автомобіль для фронту передали у Полтаві. Цього разу це зробили працівники Полтавської митниці разом із обласною військовою адміністрацією. Автомобіль поїде до військових на один із «гарячих» напрямків оборони України – повідомляють у Полтавській ОВА.

Начальник Полтавської ОВА Дмитро Лунін під час передачі зазначив, що автомобілі є надійними помічниками для захисників та захисниць України.

Раніше із Дніпра поїхали на передові позиції оборони країни тридцять одиниць техніки.

Військовим вручили ключі від автомобілів, багі та квадроцикла. Також бійцям передали безпілотники. Загалом воїни отримали більше тридцяти одиниць техніки. Також із Дніпра під Бахмут поїхали десять потужних пікапів.  Автомобілі придбали на аукціоні у Сполучених штатах Америки. Вже в Україні, у Львові, вони пройшли повне техобслуговування. Ключі від автомобілів отримали бійці штурмових підрозділів, які боронять Бахмут.

А із Вінницької області на Херсонщину відправили шість одиниць спеціальної техніки та бригаду працівників, які будуть ліквідовувати наслідки підтоплення. Також передали робочий інвентар для прибирання та розчищення територій.Це бензокущорізи, бензопили, набори ключів, мішки для будівельного сміття, мітли та рукавиці, секатори, лопати, граблі та інші необхідні речі.

 

 


0 Коментарів

Коментарі не знайдені

Додати коментар