Kolo.News.Ukraine.Region

Із Дніпра під Бахмут поїхали десять потужних пікапів, які передали бійцям штурмової бригади

Автомобілі передали бійцям штурмових бригад
ТОП Тема
Автомобілі передали бійцям штурмових бригад Новини України 02 черв 2023 в 12:00

Із Дніпра на Донеччину поїхали десять потужних пікапів «Форд», які будуть використовувати під час виконання бойових завдань бійці штурмових підрозділів ЗСУ. Про це повідомили на офіційній сторінці Дніпропетровської ОВА.

Передачу автівок провели біля будівлі Дніпропетровської ОВА. Десять американських «Фордів» із 6-літровими двигунами вже вирушили на найбільш гарячі напрямки фронту у район Бахмуту.

Під час передачі автомобілів начальник Дніпропетровської ОВА Сергій Лисак розповів, що придбав автівки засновник кількох українських торговельних мереж. За словами керівника області, цей уродженець Дніпра з початку повномасштабного вторгнення передав на фронт вже понад двох сотень автомобілів. Сергій Лисак підкреслив, що із такою підтримкою бізнесу українським воїнам вдасться втримати Фортецю Бахмут.

Автомобілі придбали на аукціоні у Сполучених штатах Америки. Вже в Україні, у Львові, вони пройшли повне техобслуговування. У автомобілях змінили масло, фільтри та акумулятори, оновили гуму та зміцнили кузови. Тепер вони витримують вантаж до 2,5 тонн.

Ключі від автомобілів отримали бійці штурмових підрозділів, які боронять Бахмут.

Нагадаємо, раніше благодійний фонд із Одеси надіслав українським бійцям потужний акумулятор, за допомогою якого воїни зможуть заряджати не лише телефони та ноутбуки, але й розвідувальні дрони та «Старлінки».


0 Коментарів

Коментарі не знайдені

Додати коментар