Kolo.News.Ukraine.Region

Черкаська міська рада нагородили воїнів-піхотинців

Черкаська міська рада нагородили воїнів-піхотинців
Черкаська міська рада нагородили воїнів-піхотинців Новини України 06 трав 2023 в 17:00

Міський голова Черкас Анатолій Бондаренко відзначив нагородами військовослужбовців-піхотинців, які успішно виконують завдання в зоні бойових дій.

Військові отримали відзнаки за зразкове виконання службових обов’язків, старанність, розумну ініціативу та з нагоди Дня піхоти.

«Дорогі піхотинці! Від імені всієї черкаської громади дякую вам за те, що ви є першими, хто стоїть на захисті нашої Батьківщини. Піхота – це найбільш мобільна та універсальна складова нашої армії. На ваших плечах – величезна відповідальність, але ви здатні виконувати найскладніші завдання та перемагати. Зичимо вам міцного здоров'я, витривалості та успіхів у всіх бойових діях!», - зазначив міський голова Анатолій Бондаренко.

Він вручив нагороди військовослужбовцям за мужність і героїзм, проявлені під час захисту суверенітету та територіальної цілісності держави, активну громадянську позицію, сумлінне ставлення до виконання службових обов’язків, вірність військовій присязі. Піхотинці були відзначені нагрудними знаками «За мужність і героїзм» та подяками міського голови.

«Сьогодні воїни-піхотинці показують свою мужність і звитягу. Оборонні, наступальні, рейдові операції, які проводять механізовані та стрілецькі підрозділи, вражають весь світ», - зазначають у Черкаському обласному ТЦК.

Додамо, День піхоти установлений 19 квітня 2019 року Президентом України з метою вшанування мужності та героїзму воїнів механізованих, мотопіхотних, гірсько-штурмових військових частин і підрозділів Сухопутних військ Збройних Сил України, виявлених у боротьбі за свободу, незалежність та територіальну цілісність України, а також започаткування сучасних військових традицій.

Читайте також: Депутати Кропивницької міської ради підтримали звернення про недопущення участі російських та білоруських спортсменів у Олімпійських та Азійських іграх.

0 Коментарів

Коментарі не знайдені

Додати коментар