Kolo.News.Ukraine.Region

Наслідки буревію на Кіровоградщині: понад 10 тисяч абонентів без електропостачання

Наслідки буревію на Кіровоградщині: понад 10 тисяч абонентів без електропостачання
Наслідки буревію на Кіровоградщині: понад 10 тисяч абонентів без електропостачання Новини України 08 лип 2023 в 11:11

Через дощ, вітер та грозу третю добу поспіль, на території Кіровоградської області відбулися обриви дротів ліній електропередач. Без електропостачання на 11 годину 10 566 абонентів.

Повідомила речниця підприємства "Кіровоградобленерго" Олена Данильченко.

За словами речниці, 195 абонентів у Світловодській громаді залишаються без електропостачання другу добу. Найбільш пошкоджень в Олександрійській, Світловодській, Онуфріївській, Знам’янській та Кропивницькій громадах.

"Бригади працюють з ночі, намагаються якомога швидше відновити електропостачання. Інформація кожної хвилини змінюється", - йдеться у повідомленні.

Нині рятувальники на Кіровоградщині допомагають усунути наслідки буревію.

"Тричі така допомога надавалась голованівськими рятувальниками: по вул. Гранітна смт Вільшанка, біля с. Долинівка Гайворонської громади та – с. Михайлівка Добровеличківської громади. Кропивницькі рятувальники прибрали аварійне дерево, що впало на легковий автомобіль на вул. Кропивницького у обласному центрі. Також новомиргородські надзвичайники прибрали аварійне дерево на вул. Горького м. Новомирогород Новоукраїнського району. Аналогічну допомогу надали бійці знам’янського пожежно-рятувального підрозділу на вулицях Шкільна, Нова, Нечаєва та Центральна у с. Дмитрівка Дмитрівської громади Кропивницького району", - йдеться на сайті ДСНС Кіровоградської області.

Нагадаємо, негода, що вирувала Одещиною 7 липня, призвела до пошкодження мосту та знеструмлення десятків населених пунктів.

0 Коментарів

Коментарі не знайдені

Додати коментар