Kolo.News.Ukraine.Region

У Вінницькій області десятий райвідділ поліції впровадив систему автоматизованого обліку дій із затриманими особами

Система дозволяє здійснювати автоматизований облік дій із затриманими особами
Система дозволяє здійснювати автоматизований облік дій із затриманими особами Новини України 01 черв 2023 в 10:00

31-го травня начальник Головного управління Національної поліції у Вінницькій області Іван Іщенко та голова Вінницької обласної державної адміністрації Сергій Борзов побували у Калинівському райвідділі поліції – десятому підрозділі на Вінниччині, у якому запровадили «Custody Records», автоматизований облік дій із затриманими особами. Про це повідомили на сторінці Вінницької обласної військової адміністрації у Facebook.

Перебуваючи у райвідділу, Сергій Борзов зазначив, що Вінниччина є лідером серед регіонів у запровадженні «Custody Records». Він підкреслив, що для правоохоронців Вінницької області права людей завжди на першому місці, що є дотриманням європейських стандартів.

Також у Калинівському районному відділку поліції дотримуються безбар’єрності – інклюзивним нормам відповідає навіть простір для утримання правопорушників.

У відділку оглянули також приміщення, де відбуваються конфіденційні побачення із захисником, кімнати, у яких перебувають затримані та проводять слідчі дії, а також – кімнати, де проводять прийом громадян та встановлюють обставини.

Завдяки запровадженню системи «Custody Records» у відділку ведеться відеоспостереження. Це гарантує, що затримані особи отримають належну правову допомогу, знижує до мінімуму можливість виникнення конфліктних ситуацій, а також убезпечує правоохоронців від звинувачень, які є безпідставними. Невдовзі, впровадити таку систему планують у ще кількох підрозділах Вінницької області.

Нагадаємо, вінницькі випускники відмовилися від святкувань, щоб придбати "Старлінк" для військових.

0 Коментарів

Коментарі не знайдені

Додати коментар