Kolo.News.Ukraine.Region

88 випускників з Черкащини отримали найвищий бал із НМТ

88 випускників з Черкащини отримали найвищий бал із НМТ
ТОП Тема
88 випускників з Черкащини отримали найвищий бал із НМТ Новини України 10 лип 2023 в 10:00

Цьогоріч 88 випускників шкіл Черкащини склали національний мультитест на 200 балів. Водночас дев’ятеро дітей отримали цей максимум одразу із двох предметів. Про це повідомив очільник області Ігор Табурець.

Як він розповів, найбільше 200-бальних результатів мають учасники тесту з математики й української мови. У лідерах – обласний центр.

– Разом із профільними службами ми подбали про убезпечення екзаменаційних центрів і належні умови для НМТ, – розповів Ігор Табурець.  – Дякую кожному за роботу. Вірю, що хороші новини будуть супроводжувати всю вступну кампанію. Успіху абітурієнтам!

Для порівняння, у Вінницькій області 134 випускники шкіл набрали 200 балів із різних предметів під час незалежного мультимедійного тесту. З них 23 учні набрали по 200 балів одразу із двох предметів. А учениця Вінницького фізико-математичного ліцею №17 Марія Онищук отримала максимальний бал одразу із трьох предметів – української, англійської та математики, набравши у сумі 600 балів.

94 випускники шкіл Полтавщини мають найвищий бал із національного мультипредметного тесту. Вони отримали 200 балів з одного предмета.

Зокрема, 11 дітей склали відразу дві дисципліни з найвищим результатом. Це випускники навчальних закладів Полтави, Кременчука, Миргорода й Розсошенців.

Хоча б із одного предмету отримали максимальних двісті балів 148 випускників Одещини, із них тринадцятеро мають 200 балів одразу з 2 предметів.

Читайте також: Лісом, балкою та до водосховища: на Полтавщині влаштовують інтерактивні екскурсії для ВПО

0 Коментарів

Коментарі не знайдені

Додати коментар