Kolo.News.Ukraine.Region

На Вінниччині відкрили відремонтований 100-метровий міст через річку Сіб

Шляхопровід знову з
Шляхопровід знову з'єднав Вінницьку та Одеську області Новини України 01 черв 2023 в 14:30

У Вінницькій області відкрили для проїзду 100-метровий міст через річку Сіб. Таким чином відновили пряме транспортне сполучення між Одещиною та Вінниччиною. Про це повідомили у Міністерстві розвитку громад, територій та інфраструктури України.

Цей шляхопровід закрили півтора роки тому через аварійний стан, у якому перебували опори. Водіям доводилося їхати у об’їзд і на під’їздах утворювалися кількаметрові «корки».

Під час ремонту шляхопровід розширили, полагодили опори і прогонову будову, а також облаштували освітлення та провели роботи із асфальтування.

У Міністерстві розвитку громад, територій та інфраструктури повідомляють, що внаслідок російського вторгнення на території України зруйновані 346 мостів, з них 157 знаходяться на дорогах державного значення.

Минулого року Держагентство відновлення та Міністерство розвитку громад, територій та інфраструктури  спільними зусиллями відновили 41 міст, у 2023-му році знову запустили чотири шляхопроводи у Чернігівській, Київській та Житомирській областях.

Зараз тривають роботи із відновлення 25 мостів, які знаходяться на Миколаївщині, Херсонщині, Харківщині, Чернігівщині, Житомирщині та Київщині. Під час виконання робіт дорожники працюють у координації із обласними військовими адміністраціями та військовими.

Нагадаємо, цього року вінницькі випускники відмовилися від святкувань, щоб зібрати кошти на "Старлінк" для військових.

0 Коментарів

Коментарі не знайдені

Додати коментар