Kolo.News.Ukraine.Region

В Одесі на хабарництві затримали командира відділення військової частини

В Одесі на хабарництві затримали командира відділення військової частини
В Одесі на хабарництві затримали командира відділення військової частини Новини України 08 трав 2023 в 12:51

В Одесі на отриманні 2 500 тисяч доларів хабаря затримали командира відділення військової частини, який видавав себе за посадовця центру комплектування. Підозрюваний отримав кошти за виготовлення документів для перетину кордону.

Про це 8 травня повідомили у пресслужбі Спеціалізованої прокуратури у сфері оборони Південного регіону.

Слідство встановило, що військовослужбовець, видаючи себе за посадову особу одного з РТЦК та СП в Одеській області, одержав хабар за сприяння військовозобов’язаному у виготовленні документів для перетину кордону. Чоловіка затримали 2 травня під час передачі коштів.

Наразі слідство перевіряє причетність до злочину інших людей. Командиру відділення оголосили підозру за фактом одержання неправомірної вигоди службовою особою.

Якщо його провину доведуть, йому загрожуватиме позбавлення волі на строк від п’яти до десяти років з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до трьох років, з конфіскацією майна.

Читайте також: на Одещині водії вантажівок зможуть записатися в електронну чергу для перетину кордону в застосунку "Єчерга" або на сайті echerha.gov.ua. Послуга запрацює з 8 травня.

0 Коментарів

Коментарі не знайдені

Додати коментар