Kolo.News.Ukraine.Region

На Одещині запрацювало обмеження руху вантажного транспорту

Заборона не розповсюджується на перевезення військових вантажів, людей та гуманітарної допомоги
Заборона не розповсюджується на перевезення військових вантажів, людей та гуманітарної допомоги Новини України 11 лип 2023 в 13:12

У Одеській області із 10-го липня запрацювало регулювання руху вантажного транспорту. Із метою збереження дорожнього покриття у період спеки, рух вантажних автомобілів буде заборонений в період із 10:00 до 18:00.

Обмеження діятиме на трасах М-15 Одеса-Рені, М-05 Київ-Одеса, М-14 Одеса-Мелітополь для великовагових автомобілів вагою понад 24 тонни із навантаженням на вісь у 7 тонн.

У період із 18:00 до 10:00 рух вантажівок буде дозволено.

При цьому ті підприємства, які перевозять зернові, олійні, паливно-мастильні та інші вантажі, мають звернутися до Одеської обласної військової адміністрації за отриманням спеціальних перепусток для руху транспорту під час комендантської години. Зробити це можна за телефонами (048)718 93 87, (048) 718 95 20. У Одеській ОВА повідомляють, що отримали вже 105 заявок на 1202 транспортних засоби. З них 78 комендатура вже опрацювала і видала 1003 перепустки.

За тим,  щоб водії дотримувалися встановлених обмежень, на дорогах Одеської області будуть слідкувати вісім екіпажів Нацполіцїі.

Не стосуватимуться обмеженням транспортних засобів спеціалізованого призначення. А також транспорту, який перевозить небезпечні, швидкопсувні вантажі, живих птахів чи тварин, гуманітарну допомогу, людей. Також не розповсюджуються обмеження на перевезення транспортом військових вантажів, вантажів, пов’язаних із запобіганням та ліквідацією наслідків надзвичайних ситуації, товарів подвійного призначення та майна, яке використовується для потреб оборони.

Нагадаємо, вночі ворог атакував Одещину за допомогою ударних безпілотників. Більшість із них збили сили ППО. Внаслідок падіння уламків  сталася пожежа у зерновому терміналі одного із портів, її оперативно ліквідували.

0 Коментарів

Коментарі не знайдені

Додати коментар