Kolo.News.Ukraine.Region

Вночі ворог атакував ударними дронами зерновий термінал одного з портів на Одещині

Атаку ворога вдалося відбити, однак атака спричинила пожежу
Атаку ворога вдалося відбити, однак атака спричинила пожежу Новини України 11 лип 2023 в 09:30

В ніч на 11 липня російські окупанти запустили безпілотні дрони типу “Shahed-136” по півдню України. Із акваторії Чорного моря ворог спрямував кілька хвиль ударних безпілотників. Протиповітряні сили оборони завадили окупантам атакувати зерновий термінал одного із портів та знищили 22 дрони. Два безпілотники влучили у адміністративну будівлю у припортовому об’єкті. Про це повідомили на сайті Одеської обласної державної адміністрації.

Уламки збитих дронів спричинили пожежу на двох припортових терміналах, у тому числі – зерновому. Пожежі вдалося оперативно ліквідувати, критичних руйнувань не зафіксовано. Постраждалих внаслідок атаки немає.

Нагадаємо, також сьогодні вночі російські терористичні війська вкотре завдали ударів із важкої артилерії по території Дніпропетровської області. Півтора десятки снарядів ворожі війська випустили по Марганецькій громаді та Нікополю.

Раніше ми повідомляли, що збільшилася кількість жертв ракетної атаки на Одесу, яка сталася  9 червня. 10-го липня міський голова Одеси Геннадій Труханов повідомив, що у лікарні помер внаслідок поранень молодий чоловік, 1999 року народження. Лікарі впродовж місяця боролися за його життя, однак осколкові поранення виявилися занадто серйозними.

Внаслідок цієї терористичної атаки окупантів загинули чотири людини, ще 25 отримали поранення, у тому числі – вагітна жінка та двоє дітей.


0 Коментарів

Коментарі не знайдені

Додати коментар