Kolo.News.Ukraine.Region

Одесу та Миколаїв вночі атакував ворог "Шахедами" та ракетами "Калібр": подробиці

Одесу та Миколаїв вночі атакував ворог "Шахедами" та ракетами "Калібр": подробиці
Важливо
Одесу та Миколаїв вночі атакував ворог "Шахедами" та ракетами "Калібр": подробиці Новини України 18 лип 2023 в 07:56

Близько 4-ї ранку 18 липня російські війська атакували Одещину й Миколаївщину ударними дронами та ракетами "Калібр". Є руйнування та травмовані.

Про це повідомили в Оперативному командуванні "Південь".

"Вночі ворог підступно атакував південь України. Кілька хвиль ударних дронів були спрямовані на виявлення і виснаження сил протиповітряної оборони. А після того з акваторії Чорного моря по Одесі випущено 6 "Калібрів"", - йдеться у повідомленні.

Всі ракети було знищено силами протиповітряної оборони. На жаль, уламками збитих ракет та вибуховою хвилею від збиття пошкоджено об'єкти портової інфраструктури, кілька приватних домоволодінь.

У власному будинку поранення отримав літній чоловік, він ушпиталений.

"Shahed-136" було знищено на підльоті з моря на Одещині, ще 4 - в небі над Миколаївщиною. В Миколаєві відбулось влучання в об'єкт промисловості, сталося займання. Пожежу оперативно приборкали вогнеборці. Без постраждалих.

За словами мера Миколаєва Олександра Сенкевича, є влучення по інфраструктурному об'єкту. На місці ліквідовують наслідки.

"Про результати роботи сил ППО розкажуть військові. Щодо Миколаєва - на одному з об'єктів виникла пожежа. Досить серйозна. На місці працюють рятувальники ДСНС. Вранці надамо повну інформацію", - написав Сенкевич.

Нагадаємо, У ніч на 17 липня на Кримському мосту, що сполучає Росію з окупованим Кримом, сталися вибухи. Зруйновано одну секцію мосту, ще одна — пошкоджена. Рух мостом обмежений. Також зупинено рух поромів.

0 Коментарів

Коментарі не знайдені

Додати коментар