Kolo.News.Ukraine.Region

Півдесятка пострілів: ворог атакував Нікопольський та Синельниківський райони з важкої артилерії

Півдесятка пострілів: ворог атакував Нікопольський та Синельниківський райони з важкої артилерії
Важливо
Півдесятка пострілів: ворог атакував Нікопольський та Синельниківський райони з важкої артилерії Новини України 18 лип 2023 в 10:33

Вночі 18 липня російські війська атакували Нікопольський та Синельниківський райони.

Про це повідомили в Дніпропетровській ОВА з посиланням на Головне управління ДСНС України у Дніпропетровській області.

"Понад півдесятка пострілів за ніч зробив агресор по Нікополю. Гатив з важкої артилерії. Кілька разів ворог вдарив і по Синельниківщині", - йдеться у повідомленні.

Всюди минулося без постраждалих. Інформація уточнюється.

Також зазначається, що оборонці неба відмінусували БпЛА. Збили над Дніпропетровщиною "Шахеда".

Нагадаємо, близько 4-ї ранку 18 липня російські війська атакували Одещину й Миколаївщину ударними дронами та ракетами "Калібр". Є руйнування та травмовані.

Всі ракети було знищено силами протиповітряної оборони. На жаль, уламками збитих ракет та вибуховою хвилею від збиття пошкоджено об'єкти портової інфраструктури, кілька приватних домоволодінь.

У власному будинку поранення отримав літній чоловік, він ушпиталений.

"Shahed-136" було знищено на підльоті з моря на Одещині, ще 4 - в небі над Миколаївщиною. В Миколаєві відбулось влучання в об'єкт промисловості, сталося займання. Пожежу оперативно приборкали вогнеборці. Без постраждалих. За словами мера Миколаєва Олександра Сенкевича, є влучення по інфраструктурному об'єкту. На місці ліквідовують наслідки.

Читайте також: У ніч на 17 липня на Кримському мосту, що сполучає Росію з окупованим Кримом, сталися вибухи. Зруйновано одну секцію мосту, ще одна — пошкоджена. Рух мостом обмежений. Також зупинено рух поромів.

0 Коментарів

Коментарі не знайдені

Додати коментар