Kolo.News.Ukraine.Region

На Вінниччині передали 25 пар активних навушників та два автомобіля Nissan військовим Сил оборони України

Автомобілі та навушники використовуватимуть військові для виконання завдань
Автомобілі та навушники використовуватимуть військові для виконання завдань Новини України 19 лип 2023 в 11:58

На Вінниччині військовим Сил оборони України передали два автомобілі NISSAN NP300, а також – 25 пар активних протишумових навушників. Про це повідомили у Вінницькій обласній  військовій адміністрації.

Сергій Борзов,  начальник Вінницької ОВА, зазначив, що технічні засоби та автомобілі будуть використовувати українські захисники для виконання завдань.

 Дякую усім, хто підтримує наших військових на передовій і в тилу. Обов'язково переможемо! – зазначив Сергій Борзов.

Раніше ми розповідали, що у Полтаві передали бійцям Збройних сил України 30 автомобільних та переносних рацій. Придбали їх за 1 мільйон 170 тисяч гривень, які виділили із обласного бюджету. Максим Калінін,  заступник начальника Полтавської ОВА, додав, що цього року із бюджету Полтавської області на потреби силових структур передбачили більше 250 мільйонів гривень.

Також ми розповідали, що із міста Дніпро під Бахмут поїхали десять потужних пікапів, які будуть використовувати бійці штурмових бригад. Під час передачі автомобілів начальник Дніпропетровської ОВА Сергій Лисак розповів, що придбав автівки засновник кількох українських торговельних мереж. За словами керівника області, цей уродженець Дніпра з початку повномасштабного вторгнення передав на фронт вже понад двох сотень автомобілів. 


0 Коментарів

Коментарі не знайдені

Додати коментар