Kolo.News.Ukraine.Region

Росіяни вкотре атакували ракетами Одеську область. ФОТО

Фото - ОК "Південь"
ТОП ТемаВажливо
Фото - ОК "Південь" Новини України 21 лип 2023 в 09:00

21 липня російська армія крилатими ракетами "Калібр", які випустили з ракетоносія в Чорному морі, обстріляла Одеську область. Про це повідомив очільник Одеської обласної військової адміністрації Олег Кіпер.

Російська ракета влучила в термінали із зерном одного з агропідприємств Одеської області. Терористи знищили 100 тонн гороху та 20 тонн ячменю.

Унаслідок ракетного удару скло в будівлях вибило й через це двоє людей отримали поранення.

Загалом російські війська вже четвертий день підряд обстрілюють Одещину та інші області України.

20 липня, вночі, російські окупаційні війська атакували Одесу із застосуванням ракет "Калібр", "Онікс", Х-22 та ударних безпілотників типу "Шахед". Сили протиповітряної оборони змогли збити всі 12 "Шахедів" та два «Калібри». На жаль, надзвукові ракети Х-22 та "Онікс" збити не вдалося. Сталися влучання у середмісті Одеси, які призвели до руйнувань та пожежі.

У ніч на 19 липня завдали масованого удару по території Одеської області. Цілили у портову та критичну інфраструктуру. Обійшлося без жертв, але є пошкоджені будівлі, травми внаслідок ударів зазнали три цивільних особи. Під час атаки російські окупанти використовували ракети типу "Онікс", Х-59, Х-22. Також паралельно із ракетами на область запустили ударні безпілотники іранського виробництва типу "Shahed-136".

Близько 04:00 ранку 18 липня російські війська атакували Одещину й Миколаївщину ударними дронами та ракетами "Калібр". Є руйнування та травмовані.

0 Коментарів

Коментарі не знайдені

Додати коментар