Kolo.News.Ukraine.Region

У Одесі відкрили монумент «Стіна Героїв» на честь прикордонників, які загинули у боротьбі за Україну

Пам
ТОП Тема
Пам'ять прикордонників вшанували відкриттям монументу "Стіна Героїв" Новини України 01 трав 2023 в 17:00

У Одесі напередодні Дня прикордонника вшанували пам’ять воїнів, які загинули у боротьбі за суверенітет, незалежність та територіальну цілісність України. Відомо, що із початку повномасштабного вторгнення російської федерації в Україну загинули 68 прикордонників із Південного регіонального управління державної прикордонної служби України. На їх честь у Одесі відкрили монумент «Стіна Героїв». Про це повідомили у Одеській обласній військовій адміністрації.

Пам'ять загиблих воїнів вшанували хвилиною мовчання, також присутні долучилися до спільної молитви.

У своєму виступі Борис Волошенков, виконувач обов’язків голови Одеської ОВА, говорив про героїчний подвиг прикордонників, які до останнього подиху виконували свій обов’язок, залишилися вірними присязі та Україні.

-        Цей Меморіал символізує незламність та стійкість вартових кордону, котрі загинули, захищаючи територіальну цілісність та державний суверенітет нашої країни. Ми всі у вічному боргу перед матерями і батьками за те, що вони виростили мужніх і сміливих патріотів. I схиляємося перед дітьми, які втратили батьків! – сказав у своєму виступ Борис Волошенков.

Крім цього, керівник області подякував одеським прикордонникам, які продовжують захищати кордони України. Борис Волошенков вручив їм цінні подарунки та Почесні грамоти від обласної військової адміністрації.

Нагадаємо, Одесою пронесли дванадцятиметровий прапор, який приїхав із незламної Миколаївщини.



0 Коментарів

Коментарі не знайдені

Додати коментар