Kolo.News.Ukraine.Region

Майже 800 черкаських дітей оздоровилися в Карпатах коштом міського бюджету

Майже 800 черкаських дітей оздоровилися в Карпатах коштом міського бюджету
Майже 800 черкаських дітей оздоровилися в Карпатах коштом міського бюджету Новини України 24 лип 2023 в 13:00

Триває відпочинок та оздоровлення черкаських дітей пільгових категорій у Карпатах за кошти міського бюджету. У клінічному санаторії «Карпати» до середини літа оздоровилися 780 дітей, зараз там перебувають ще 205 юних черкасців. Про це розповіли в Черкаській міській раді.

За словами дітей, кожен день їхнього перебування насичений. Екскурсії Карпатами, рухливі та спортивні ігри, танці, співи, квести. Вони малюють герби команд, у пошуках пригод мандрують долинами, майструють листівки українським захисникам, завдяки яким і можливий нині їхній відпочинок.

«Я задоволена, що нам вдалося реалізувати програму з оздоровлення більшої кількості дітей, ніж торік. Ми вдячні за таку можливість міському голові Черкас Анатолію Бондаренку та депутатам міської ради, – зазначила заступниця Черкаського міського голови, кураторка галузі Марина Гаркава. – Фахівці департаменту соціальної політики  постійно контактують із працівниками табору, батьками та дітьми. Нещодавно провели перевірку стану проживання та харчування дітей. Вони задоволені. І коли зустрічаємо з автобусів кожну групу дітей, які повертаються з відпочинку, особливих скарг ми не чуємо. Навпаки, бачимо позитивні емоції, слухаємо їхні розповіді про природу Карпат, насичений та змістовний відпочинок і слова вдячності».

 Цього року для відпочинку черкаських дітей за гроші міського бюджету департамент соціальної політики закупив 1982 путівки.

Оздоровча кампанія триває з 16 травня до 11 жовтня. За цей час у Карпатах побуває 10 змін дітей тривалістю 14 днів кожна.

Торік за рахунок міського бюджету в Карпатах могли оздоровитися 1050 черкаських дітей з числа пільгових категорій.

Читайте також: На Дніпропетровщині школам передали 14 автобусів від французьких партнерів

0 Коментарів

Коментарі не знайдені

Додати коментар