Kolo.News.Ukraine.Region

Майже 30 суден зупинилися біля порту Ізмаїла після ударів росіян

Майже 30 суден зупинилися біля порту Ізмаїла після ударів росіян
Важливо
Майже 30 суден зупинилися біля порту Ізмаїла після ударів росіян Новини України 25 лип 2023 в 08:03

29 суден зупинилися біля Ізмаїльського порту після того, як росія атакувала сусідній порт Рені дронами-камікадзе.

Серед цих суден також були танкери, повідомляє Reuters.

Чи зупинилися судна самі або на вимогу, невідомо. Джерела в страховій галузі повідомили виданню, що покриття воєнних ризиків для портів України, яке було частиною Зернової угоди, призупинено. У понеділок три інформатори повідомили, що деякі страховики також розглядають питання про те, чи варто продовжувати надавати покриття для портів на Дунаї.

Нагадаємо, в ніч на 24 липня росіяни вкотре атакували портову інфраструктуру Одещини. Цього разу постраждав порт Рені. Внаслідок атаки були зруйновані три склади з зерном. Вибухова хвиля пошкодила вікна будівель та споруд на підприємстві.

Генштаб ЗСУ повідомляє, що сьогодні вночі російська федерація завдала чергового удару іранськими ударними БпЛА типу “Shahed” по Україні. Інформація щодо наслідків уточнюється. Протягом минулої доби ворог завдав 1 ракетного та 72 авіаційних удари, здійснив понад 50 обстрілів з реактивних систем залпового вогню по позиціях наших військ та населених пунктах. На жаль, є загиблі та поранені серед дітей та цивільного населення, руйнувань та пошкоджень зазнала портова інфраструктура та пункти зберігання зерна на півдні України, житлові будинки.

Ймовірність завдання ракетних та авіаційних ударів по всій території України залишається високою.

0 Коментарів

Коментарі не знайдені

Додати коментар