Kolo.News.Ukraine.Region

На Дніпропетровщині оновили одну із лікарень Новомосковська: облаштували рентген-кабінет та операційну

У День медика заклад відвідав заступник начальника Дніпропетровської ОВА.
У День медика заклад відвідав заступник начальника Дніпропетровської ОВА. Новини України 27 лип 2023 в 16:22

У День медика, 27 липня, одну із лікарень у Новомосковську на Дніпропетровщині відвідав перший заступник керівника Дніпропетровської ОВА Володимир Орлов. Він, зокрема, оглянув заклад та привітав медиків зі святом. Про це повідомили на сайті ОВА.

У закладі, зокрема, оновили рентген-кабінет та операційну, відремонтували дорогу на території та облаштували ґанок. У Дніпропетровській ОВА зазначають, що перебувають на постійному зв’язку із керівником міста та головним лікарем медичного закладу. Для лікарні планують також закупити нову медичну техніку, - повідомив Володимир Орлов. І привітав медиків закладу зі святом.

Генеральний директор лікарні розповів, що у закладі тепер зможуть проводити хірургічні втручання під рентгеном. Також у лікарню закупили обладнання для ендоскопічної хірургії, лампи, операційні столи та нові апарати для УЗД-досліджень.

Крім цього, провели ремонт на території. Через зруйновану дорогу та відсутність пандусів раніше територією не могли перевозити пацієнтів на візках. Тепер ці перешкоди усунули.

Сергій Рєзнік, міський голова Новомосковська, зауважив, що у закладі прагнули не просто зробити ремонт і закупити необхідне обладнання, але і зробити його приміщення зручним для відвідувачів.

Раніше ми розповідали, що на Вінниччині у День медика вперше пересадили печінку від донора.


0 Коментарів

Коментарі не знайдені

Додати коментар