Kolo.News.Ukraine.Region

На Вінниччині Перша леді Олена Зеленська та прем’єр-міністр Денис Шмигаль побували у спортивному комплексі, обладнаному для маломобільних груп населення

Прем
Прем'єр-міністр та Перша Леді відвідали Вінниччину в рамках робочої поїздки. Новини України 27 лип 2023 в 12:01

27-го липня у Вінницькій  області побували Перша леді України Олена Зеленська та прем’єр-міністр України Денис Шмигаль. Вони, зокрема, відвідали у Вінниці спортивний комплекс, до якого мають вільний доступ маломобільні групи населення. Також у закладі проводять реабілітацію військовослужбовців. Про це повідомили у Вінницькій  обласній  військовій адміністрації.

Олена Зеленська та Денис Шмигаль разом із урядовою командою відвідали Вінницю у рамках робочої поїздки. У місті вони побували у спортивному комплексі, розташованому у місцевій школі. Його особливістю є те, що заклад повністю облаштований для потреб маломобільних груп населення.

Перебуваючи у закладі, Денис Шмигаль нагадав, що безбарєрність визначена як ключовий параметр під час відбудови. Адже війна, на жаль, завдає травм як військовим,  так і цивільним. Між тим, кожен із українців має право вільного доступу до послуг.

-Цей заклад має стати взірцем для влади на місцях у процесі відновлення в питанні перетворення спорткомплексів у доступний простір для всіх громадян, - наголосив прем’єр-міністр.

Згаданий спортивний комплекс має атлетичний зал, відділення для різних видів спорту і басейн. Тут також можуть проходити реабілітацію військовослужбовці Збройних  Сил України та інших Сил оборони.

Раніше ми розповідали про те, що у Одесі відкрили відділення комплексної реабілітації військовослужбовців.


0 Коментарів

Коментарі не знайдені

Додати коментар