Kolo.News.Ukraine.Region

У Одеського ексвоєнкома Євгена Борисова заарештували багато нерухомості та шість коштовних автомобілів. Одну із автівок – Porsche Macan – намагалися вивезти за кордон (ВІДЕО)

Родичі ексвоєнкома намагалися вивезти частину майна за кордон.
ТОП Тема
Родичі ексвоєнкома намагалися вивезти частину майна за кордон. Новини України 27 лип 2023 в 10:55

Нагадаємо, 24-го липня працівники Державного бюро розслідувань та прокурори Офісу Генерального прокурора затримали у місті Київ колишнього керівника Одеського обласного територіального центру комплектування та соціальної підтримки Євгена Борисова.

Печерський районний суд Києва заарештував колишнього військкома на два місяці із правом внесення застави у сумі 150 мільйонів гривень. Євгена Борисова підозрюють у незаконного збагаченні та у порушенні порядку несення військової служби.

У Державному бюро розслідувань за матеріалами розслідування наклали арешт на гроші, банківські рахунки та майно  Борисова і членів його родини.

У переліку:

Земельні ділянки загальною площею понад 2 га в Одеській області

Два будинки в Одесі загальною площею понад 420 кв м

Домоволодіння в Одесі площею 78,5 га

Дві квартири та 1/3 квартири в Одесі

Автомобіль Toyota Land Cruiser, 2023 року випуску

Автомобіль Mercedes-Benz G 63 AMG, 2022 року випуску

Автомобіль Mercedes-Benz EQV, 2022 року випуску

Автомобіль Mercedes-Benz GLE 400, 2021 року

Автомобіль Porsche Macan GTS, 2016 року випуску

Автомобіль Audi A6, 1999 року випуску та інше.

Також у ДБР повідомляють, що родичі Борисова намагалися вивезти частину майна за кордон. Так, автомобіль Porsche Macan зупинили при спробі перетину кордону у пункті пропуску «Паланка - Маяки - Удобне». Відомо, що автомобіль зареєстрований на невістку Євгена Борисова. Porsche Macan є речовим доказом у справі. Слідчі вважають, що автівку придбали незаконним шляхом.


0 Коментарів

Коментарі не знайдені

Додати коментар