Kolo.News.Ukraine.Region

Володимир Зеленський вручив паспорт громадянина України сину загиблого нацгвардійця із Вінниччини

Кирило Юр’єв отримав паспорт із рук Президента України
ТОП Тема
Кирило Юр’єв отримав паспорт із рук Президента України Новини України 28 лип 2023 в 09:10

У місті Київ сьогодні, 28 липня, у День Української Державності, пройшла церемонія вручення перших українських паспортів юним громадянами країни – дітям загиблих військових та дітям тих воїнів, які боронять країну сьогодні. Серед них був і вінничанин Кирило Юр’єв, син загиблого бійця Нацгвардії. Про це повідомляють у Вінницькій обласній військовій адміністрації.

Батько Кирила, Олександр Володимирович Юрєв, загинув під Волновахою Донецької області. Воїн знищив дві ворожих БМП та організував укриття особового складу. За героїчний вчинок воїна був посмертно нагороджений орденом «За мужність» ІІІ ступеня.

Кирилу Юрєву вручив паспорт громадянина України президент Володимир Зеленський.

Нагадаємо, раніше на Вінниччині побували Перша леді України Олена Зеленська та прем’єр-міністр Денис Шмигаль разом із урядовою командою. Вони, зокрема, побували у спортивному комплексі, розташованому у місцевій школі. гаданий спортивний комплекс має атлетичний зал, відділення для різних видів спорту і басейн. Тут також можуть проходити реабілітацію військовослужбовці Збройних  Сил України та інших Сил оборони.

Також ми розповідали, що над Вінницькою областю знищили дві російських ракети «Калібр». Зазначається, що імовірно пуски ракет здійснювались з російського підводного човна. В повітряний простір ракети увійшли з південно-східного напрямку, змінюючи курс по маршруту слідування.


0 Коментарів

Коментарі не знайдені

Додати коментар