Kolo.News.Ukraine.Region

Полтавська область купила БТР SKOT R3M для 116 Полтавської ТрО

Полтавська область купила БТР SKOT R3M
Полтавська область купила БТР SKOT R3M Новини України 30 лип 2023 в 12:00

116 Полтавська окрема бригада територіальної оборони отримає Бронетранспортер-амфібію SKOT R3M. Про це повідомив голова Полтавської обласної ради Олександр Біленький.

Голова облради повідомив, що бронетранспортер-амфібію придбали в Польщі. Цей бронетранспортер може вміщати до 12 бійців десанту, з водієм та командиром включно. Також транспорт може залучатися і для евакуації поранених, і для виконання бойових завдань.


Окрім цього, SKOT R3M оснащений відкачувальними системами на випадок, якщо всередину потрапить вода, а також має централізовану систему підкачки шин.

Нагадаємо, що у Черкаському Центрі надання адміністративних послуг відкрили патріотичну виставку. Виставку організували з нагоди Дня Державності України. На ній є ілюстрації та малюнки дітей, студентів та військовослужбовців. Одна локація налічує роботи лейтенанта Володимира Мукана — журналіста, редактора та засновника ютуб-каналу, який загинув навесні цього року під Бахмутом. Виставка отримала назву “Миті війни” і містить понад 20 знімків, зроблених фотокамерою загиблого героя, які передають почуття та переживання молодого журналіста під час воєнних подій.

Також читайте: У Черкаській області 83% укриттів у закладах освіти готові до експлуатації.

0 Коментарів

Коментарі не знайдені

Додати коментар