Kolo.News.Ukraine.Region

Росіяни знову гатили з артилерії по Дніпропетровщині

Російська армія обстрілювала один район Дніпропетровської області з артилерії.
Російська армія обстрілювала один район Дніпропетровської області з артилерії. Новини України 30 лип 2023 в 10:00

Вкотре під російським обстрілом перебувала Дніпропетровщина. Про це повідомив очільник Полтавської обласної військової адміністрації Сергій Лисак. Зокрема під ударом ворожої артилерії перебував Нікопольський район. Його за ніч, 30 липня, росіяни обстріляли чотири рази. Російська окупаційна армія гатила по Нікополю, Марганецькій та Мирівській громадах.

У Криворізькому районі збили два ударних безпілотники іранського виробництва "Shahed 136/131". За знищення дронів-камікадзе відповідають бійці з Повітряного командування "Південь".

Уламки безпілотників впали на територію приватної агрофірми. Виникла пожежа, яку оперативно загасили. Пошкоджене складське приміщення. Загиблих та поранених немає.

Крім того, за 30 липня, за інформацією Повітряних Сил Збройних Сил України, сили протиповітряної оборони знищили чотири ударні безпілотники "Shahed 136/131".

Нагадаємо, що в Одесу прибула місія ЮНЕСКО для оцінки руйнування культурних об’єктів російським обстрілом. Також представники ЮНЕСКО зустрілися з мером Одеси Геннадієм Трухановим, очільником Одеської обласної військової адміністрації Олегом Кіпером та народним депутатом України Олексієм Леоновим.

0 Коментарів

Коментарі не знайдені

Додати коментар