Kolo.News.Ukraine.Region

Спортсмени з Дніпропетровщини вибороли п’ять нагород на Європейському турнірі

Спортсмени з Дніпропетровщини вибороли п’ять нагород на Європейському турнірі
Спортсмени з Дніпропетровщини вибороли п’ять нагород на Європейському турнірі Новини України 30 лип 2023 в 17:00

П’ять нагород вибороли спортсмени з Дніпропетровської області на XVII літньому Європейському олімпійському фестивалі, який проходив у місті Марибор, Словенія. Про це повідомив очільник Дніпропетровської обласної військової адміністрації Сергій Лисак.

За повідомленням голови ОВА, це майже половина від усіх медалей, які завоювала збірна України на цих змаганнях.

Срібну та бронзову медалі зі спортивної гімнастики завоюва атлет з Дніпропетровщини Івана Рудий. Такий же здобуток з плавання – у Миколи Котенка. Бронзовою призеркою з дзюдо в команді стала Дар’я Доля.

Нагадаємо, що дзюдоїст Ярослав Омельченко з Горішніх Плавнів Кременчуцького району Полтавської області, здобув бронзову медаль на Європейському юнацькому олімпійському фестивалі 2023. Спортсмен з Полтавської області переміг у матчі за третє місце представника з Франції. Ярослав Омельченко виступав у складі збірної України, та боровся у ваговій категорії +81 кілограм.

Також читайте: Дніпропетровська область на 60% готова до опалювального сезону. Всі плани йдуть чітко за графіком. І найперше для керівництва області, захист і стабільна робота критичної інфраструктури. Аби регіон був зі стабільним світлом, теплом, водопостачанням, фахівці убезпечують мережі та підстанції.

0 Коментарів

Коментарі не знайдені

Додати коментар