Kolo.News.Ukraine.Region

У Полтавській області сталася смертельна ДТП: двоє людей загинули, 11 в лікарні, серед них одна дитина

На Полтавщині сталася смертельна ДТП між легковиком та автобусом.
Важливо
На Полтавщині сталася смертельна ДТП між легковиком та автобусом. Новини України 30 лип 2023 в 18:02

30 липня у Полтавській області близько 15:00, на автодорозі між селами Проні та Стасі Полтавського району, сталася смертельна дорожньо-транспортна пригода. Про це повідомили у пресслужбі Головного управління Національної поліції в Полтавській області.

За попередньою інформацією правоохоронців, автобус "РУТА" зіткнувся з легковим автомобілем "Volkswagen Tiguan". Унаслідок ДТП на місці загинув 40-річний водій легковика, та 56-річна пасажирка маршрутного автобуса.

Також, наразі відомо, що госпіталізували 11 людей з тілесними ушкодженнями різної тяжкості. Серед поранених є одна дитина.

Правоохоронцям вдалося встановити, що на момент зіткнення в автобусі перебували 17 пасажирів та водій.

За цим фактом підрозділом Головуправління поліції, під процесуальним керівництвом Полтавської обласної прокуратури, розпочали досудове розслідування за ч. 3 ст. 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху, що спричинило загибель кількох осіб) Кримінального кодексу України.

Нагадаємо, що російська армія обстрілювала один район Дніпропетровської області з артилерії. Також сили протиповітряної оборони збили два іранських "Shahed 136/131" над областю.

0 Коментарів

Коментарі не знайдені

Додати коментар