Kolo.News.Ukraine.Region

Чоловіку з Полтавщини, який катував дітей обрали запобіжний захід

Фото: ілюстративне
Фото: ілюстративне Новини України 22 лип 2023 в 19:21

Чоловіку з Кременчука, який бив та катував малолітніх дітей обрали запобіжний захід. Про це повідомили в Головному управлінні Національної поліції в Полтавській області.

Запобіжний захід 38-річному зловмиснику обирали в Крюківському суді міста Кременчука.

Підозрюваному обрали тримання під вартою без права внесення застави.

Нагадаємо, За процесуального керівництва Кременчуцької окружної прокуратури розпочато досудове розслідування за фактом катування малолітніх дітей. Встановили, що 38-річний чоловік, у стані алкогольного сп'яніння, вимагав у дітей зізнатися у крадіжці грошей та побив 8-річну доньку і 6-річного сина своєї співмешканки. Також на руці хлопчика виявили тілесне ушкодження, яке схоже на кульове поранення. Правоохоронці під час огляду квартири вилучили у чоловіка пневматичний пістолет. Наразі діти доставлені до медичного закладу.

Також читайте: У Дніпропетровській області 21-річна дівчина в соціальних мережах продавала військовий одяг, який насправді не існує. Тим самим ошукуючи людей на гроші.Після того, як люди робили замовлення, жінка пропонувала сплатити за товар або внести передоплату. Щойно гроші надходили на її рахунок, відразу припиняла спілкування.

0 Коментарів

Коментарі не знайдені

Додати коментар