Kolo.News.Ukraine.Region

Відсьогодні обов’язки міського голови Полтави виконує Катерина Ямщикова

Відсьогодні обов’язки міського голови Полтави виконує Катерина Ямщикова
ТОП Тема
Відсьогодні обов’язки міського голови Полтави виконує Катерина Ямщикова Новини України 31 лип 2023 в 14:00

Сьогодні, 31 липня, Катерина Ямщикова, депутатка від партії «Слуга народу» почала виконувати обов’язки міського голови Полтави. Вона змінила на посаді секретаря ради Андрія Карпова, депутата від «Європейської Солідарності».

На сесії міської ради 28 липня депутати звільнили Карпова через неналежне виконання обов’язків і обрали новим секретарем Катерину Ямщикову. Сьогодні вже екссекретар передав печатку своїй наступниці.

«Починаємо насичений робочий тиждень.  Мені передано печатку. Дякую виконавчому комітету за пророблену роботу. І хочу ще раз повторити: жага одноосібного правління — це точно не про мене. Ми сформуємо потужну команду фахових менеджерів та людей,  які хочуть і мають знання, уміння розвивати місто. Кожен крок, кожне рішення з Полтавою в серці. На зв’язку 24/7», – прокоментувала Катерина Ямщикова.

Натомість Андрій Карпов вважає своє відсторонення незаконним і збирається оскаржувати його в суді:

«Вважаю рішення позачергової 38 сесії Полтавської міської ради незаконним. Передаю печатку в міську раду і підписую акт приймання-передачі під тиском. Тримати печатку у себе в ситуації відсутності реакції на злочин правоохоронних органів не бачу сенсу. Далі готую позов до суду».

Додамо, Андрій Карпов виконував обов`язки міського голови Полтави після того, як Олександра Мамая було визнано винним в розтраті майна шляхом зловживання службовим становищем та службовим підробленням.

Читайте також: Привласнили 10 млн гривень зібраних для ЗСУ: депутат створив шахрайські колл-центрі в Дніпрі та Києві

0 Коментарів

Коментарі не знайдені

Додати коментар