Kolo.News.Ukraine.Region

Вінничани вийшли на акцію на підтримку зниклих безвісти

Вінничани вийшли на акцію на підтримку зниклих безвісти
Вінничани вийшли на акцію на підтримку зниклих безвісти Новини України 31 лип 2023 в 16:00

27 липня у Вінниці відбувся Всеукраїнський захід на підтримку військових, зниклих безвісти, військовополонених захисників, медиків та їхніх родин. Його організував Координаційний штаб з питань поводження з військовополоненими.

– Війна триває, і кожного дня ми маємо втрати й руйнації. Та ми обов'язково переможемо й все відбудуємо. Найголовніше – це людське життя, – звернулась до присутніх керівниця Центрального представництва Координаційного щтабу з питань поводження з військовополоненими Юлія Приймак. – Ми маємо повернути всіх додому й обов'язково це зробимо!

Від команди Координаційного штабу вона подякувала кожному герою, кожному оборонцю, захиснику й захисниці за можливість жити й працювати.

У заході взяв участь голова обласної Ради Вячеслав Соколовий.

– Україна бореться за кожного, хто в полоні. І слова Президента України, що повернемо додому усіх наших громадян, кожного і кожну, – є ключовими для тих, хто працює у цьому напрямі, – сказав Вячеслав Соколовий. – Центральне представництво Координаційного штабу з питань поводження з військовополоненими розміщене у Вінниці, але працює на кілька областей. З першого дня його роботи Вінницька обласна та міська ради створили всі умови для роботи Центру. Обласна рада віднайшла приміщення у центрі міста й надала його безплатно у користування Центру.

Він також зазначив, що на Вінниччині діє Обласна цільова програма підтримки учасників бойових дій та їхніх родин, Захисників та Захисниць. Програма – єдина у своєму роді в Україні. Вона передбачає, зокрема, компенсацію за навчання.

Читайте також: «Повертайся додому»: рідні зниклих безвісти моряків провели благодійний захід в Одесі

0 Коментарів

Коментарі не знайдені

Додати коментар