Kolo.News.Ukraine.Region

Завтра Кривий Ріг буде у жалобі: кількість загиблих збільшилася до шести

Завтра Кривий Ріг буде у жалобі: кількість загиблих збільшилася до шести
ТОП Тема
Завтра Кривий Ріг буде у жалобі: кількість загиблих збільшилася до шести Новини України 31 лип 2023 в 19:11

Станом на 18.00 кількість загиблих внаслідок ракетної атаки по багатоповерхівці в Кривому Розі збільшилася до шести. Завтра у Кривому Розі оголошено день жалоби.Про це повідомив голова Дніпропетровської обласної військової адміністрації Сергій Лисак.

«Вже 6 загиблих у Кривому Розі. Постраждалих на цю годину – 75, серед яких шестеро дітей.  З 22 госпіталізованих – двоє важкі», – розповів посадовець.

Серед загиблих десятирічна дівчинка. П’ятеро загиблих – жителі будинку, куди влучила ракета. Шоста жертва – працівниця навчального закладу, який теж постраждав внаслідок ракетної атаки. Тіло дістали з-під завалів. Вона стала шостою за сьогодні жертвою російських вбивць.

Сьогодні штаби з надання допомоги працюють до темряви, завтра – з 08.30 ранку. За розселенням звернулося лише 5 осіб, яким уже надано допомогу.

О 19.00 пошуково-рятувальна операція у Кривому Розі завершилася, повідомили в ОВА. Тепер на місці події працюють комунальники.

«Перебуваючи на місці трагедії, я побачив, наскільки злагоджено працювали наші ДСНСники, правоохоронці, нацгвардійці, медики, волонтери, представники місцевої влади та просто небайдужі громадяни.  У горі українці ще більше об’єднуються. Та хіба й можна лишатися байдужим, коли бачиш, як російські ракети забирають безневинні життя. Дякую всім і кожному, хто сьогодні працював на місці трагедії», – висловив слова подяки в своєму телеграм-каналі Сергій Лисак.

Читайте також: Росіяни знову гатили з артилерії по Дніпропетровщині

 

0 Коментарів

Коментарі не знайдені

Додати коментар