Kolo.News.Ukraine.Region

На Дніпропетровщині повідомили про підозру двом прокурорам, які намагалися притягнути до відповідальності невинного

У Генпрокуратурі запевняють, що усіх хабарників буде викрито
У Генпрокуратурі запевняють, що усіх хабарників буде викрито Новини України 02 черв 2023 в 17:00


На Дніпропетровщині двом прокурорам повідомили про підозру у створенні штучних доказів обвинувачення та притягнення до кримінальної відповідальності невинного громадянина. У скоєні злочину підозрюваними виявилися один із заступників керівника Слобожанської окружної прокуратури та один із прокурорів підрозділу. Про це повідомили у Офісі генерального прокурора.

Під час проведення досудового розслідування щодо адвоката, який підбурював невинуватого громадянина до передачі неправомірної вигоди прокурорам вказаного підрозділу, вдалося встановити раніше невідомі обставини злочину.

Слідчі з’ясували, що адвокат вирішив організувати притягнення завідомо невинної особи до кримінальної відповідальності. Для реалізації цього задуму залучив підозрюваних. Вони  створили штучні докази обвинувачення, за допомогою яких невинного притягнули до кримінальної відповідальності. Його звинувачували у незаконному виготовленні та реалізації слабоалкогольних напоїв.

Генеральний прокурор України Андрій Костін наголосив, що корупціонерам не місце в системі прокуратури. Він також додав, що підозри прокурорам із Дніпра – це сигнал тим, хто надіється «проскочити». Але кожен випадок хабарництва буде виявлений – запевнив генеральний прокурор.

Раніше на Черкащині засудили лікаря, який збирав інформацію для ворога про розташування підрозділів ППО.

0 Коментарів

Коментарі не знайдені

Додати коментар