Kolo.News.Ukraine.Region

На Одещині затримали митника, який вимагав хабар за оформлення імпортованих товарів

Митник вимагав хабар у розмірі 6500 доларів США
Митник вимагав хабар у розмірі 6500 доларів США Новини України 02 черв 2023 в 15:00

На Одещині правоохоронці викрили начальника одного із відділів митного оформлення, який працював на митному пості у Одеській області. Відомо, що він вимагав і одержав 6500 доларів США за те, що не буде перешкоджати у оформленні імпортованих товарів. Про це повідомили у офісі генерального прокурора.

Слідство встановило, що одержаний хабар у розмірі 6500 доларів митник обіцяв, що вантаж швидше пропустять через митний пост. Хабарника затримали під час передачі другої частини коштів. Вирішують питання про відсторонення його від займаної посади. Також у суді мають обрати запобіжний захід. Проводять досудове розслідування слідчі Головного слідчого управління Національної поліції України із оперативним супроводом працівників Управління Служби безпеки України у Одеській області.

Нагадаємо,у Черкаській області до 15 років позбавлення волі засудили лікаря, який «здавав» ворогу інформацію щодо розташування об’єктів української системи ППО. Зрадника затримали під час передачі ним інформації до кураторів із фсб рф.

Також на Одещині 11 років за ґратами отримала жінка, яка збирала кошти для потреб бойовиків, так званої, днр. Збори про грошову допомогу учасникам терористичного угрупування воно розміщувала у заборонених в Україні «вконтакте» та «однокласніках».

 


0 Коментарів

Коментарі не знайдені

Додати коментар