Kolo.News.Ukraine.Region

На Полтавщині із обласного бюджету виділили майже 50 мільйонів гривень на дрони, теплозвізори та інші потреби ЗСУ

Із бюджету області допомагають і військовим, і силовикам
Із бюджету області допомагають і військовим, і силовикам Новини України 04 серп 2023 в 14:11

Відбулося засідання постійної комісії Полтавської обласної ради із питань правоохоронної діяльності, боротьби із корупцією, забезпечення прав і потреб військових та учасників бойових дій. Під час роботи депутати обласної ради заслухали звіт про виконання Комплексної програми щодо забезпечення законності, правопорядку, охорони прав, свобод і законних інтересів громадян та оборонної роботи на 2021-2027 роках. Зокрема, інформацію про те, що за півроку на потреби ЗСУ виділили 49 мільйонів гривень, а на підтримку силових структур області – майже 92 мільйони. Про це повідомили на сайті Полтавської обласної державної адміністрації.

Олександр Чалий, директор Департаменту з питань оборонної роботи, цивільного захисту та взаємодії із правоохоронними органами Полтавської ОВА, доповів депутатам, що для Збройних Сил України на 49 мільйонів гривень закупили безпілотники, тепловізори, медичні засоби, обладнання, засоби зв’язку, технічне обладнання, спальні мішки тощо.

Крім цього, за півроку із бюджету області спрямували майже 92 мільйони гривень на потреби силових структур Полтавщини. Кошти використали для поліпшення матеріально-технічної бази підрозділів Національної поліції, Управління Служби безпеки України, Територіального управління ДБР, Полтавського НДЕКЦ та інших. Зокрема, профінансували закупівлю пально-мастильних матеріалів, транспортних засобів, систем управління цифрового зв’язку.

Також Максим Калінін, заступник начальника Полтавської ОВА, розповів, що із матеріального резерву військовим області надали фінансову допомогу на суму понад 6 мільйонів гривень.

Раніше ми розповідали, що на Вінниччині триває відбір на посаду помічника ветерана.

0 Коментарів

Коментарі не знайдені

Додати коментар