Kolo.News.Ukraine.Region

У Полтавському районі в житловому будинку вибухнув побутовий газ: є поранений

У Полтавському районі в житловому будинку вибухнув побутовий газ
У Полтавському районі в житловому будинку вибухнув побутовий газ Новини України 07 серп 2023 в 20:30

6 серпня приблизно о 13:00 місцеві жителі селища Машівка Полтавського району, повідомили правоохоронцям, що стався вибух у житловому будинку. Про це повідомили в Головному управлінні Національної поліції в Полтавській області.

На місце події негайно прибула слідчо-оперативна група, рятувальники та медики.

У будинку стався вибух побутового газу, внаслідок чого, 39-річний власник оселі отримав поранення. Його в тяжкому стані медики доставили до реанімації.

За цим фактом розпочали кримінальне провадження за ч. 1 ст. 270 (Порушення встановлених законодавством вимог пожежної або техногенної безпеки, якщо воно спричинило виникнення пожежі або аварії, якою заподіяно шкоду здоров’ю людей або майнову шкоду у великому розмірі) Кримінального кодексу України.

Нагадаємо, що У Полтаві в дев'ятиповерховому будинку вибухнув балон з газом. Вибух стався у тамбурі між двома квартирами. Вибухнув туристичний газовий балон, об'ємом близько восьми літрів. Поранення отримали 73-річний власник газового балона, його 72-річна дружина та їх 44-річний сусід. Їх з опіками різного ступеню та травмами медики доставили до лікарні. Працівники ДСНС врятували сімох осіб. Дві особи з інвалідністю евакуювали та передали медикам.

0 Коментарів

Коментарі не знайдені

Додати коментар