Kolo.News.Ukraine.Region

Президент змінив голову Болградської РДА на Одещині

Президент змінив голову Болградської РДА на Одещині
Президент змінив голову Болградської РДА на Одещині Новини України 08 серп 2023 в 15:00

Обидва кадрових рішення – про звільнення та призначення – Володимир Зеленський прийняв у вівторок, 8 серпня.

Про це йдеться у відповідних розпорядженнях на сайті президента України.

Розпорядженням №142/2023-рп Володимир Зеленський звільнив Геннадія Бамбуру з посади голови Болградської районної державної адміністрації Одеської області. У якості причини вказана подана відповідна заява Г. Бамбури.

А розпорядженням №145/2023-рп голова держави призначив Михайла Шарафаненка головою Болградської РДА.

Згідно біографічної довідки, оприлюдненої на сайті Ізмаїльської районної державної адміністрації, Михайло Шарафаненко народився 15 листопада 1981 року в селі Великий Дольник колишнього Біляївського району. Закінчив Одеський національний університет імені І.І. Мечникова, отримавши фах психолога, та Одеський національний політехнічний університет за спеціальністю “Теплоенергетика”.

Свій трудовий стаж розпочав із продавця приватного підприємства «Таврія Плюс», а у 2014 році став керуючим магазином приватного підприємства «Таврія Плюс» в Ізмаїлі. У 2015 році Михайла Шарафаненка призначено на посаду заступника директора з економічних питань комунального підприємства “Теплові мережі Ізмаїлтеплокомуненерго”. У тому ж році і до квітня 2021 року він отримав підвищення до директора КП.

Із призначенням в березні 2021 року головою Ізмаїльської РДА Родіона Абашева вже через декілька тижнів Михайло Володимирович став його першим заступником. Цю посаду він займає й до сьогодні. Окрім того, Михайло Шарафаненко є депутатом Ізмаїльської міської ради VIIІ скликання.

Читайте також: Піротехнік із Кривого Рогу отримав орден «За мужність» від Президента України Володимира Зеленського (ВІДЕО)

0 Коментарів

Коментарі не знайдені

Додати коментар