Kolo.News.Ukraine.Region

Дніпропетровщина – під обстрілом: ворог вдарив по області ракетами та важкою артилерією

Російські окупанти завдали ударів по Нікополю та Кривому Рогу.
ТОП Тема
Російські окупанти завдали ударів по Нікополю та Кривому Рогу. Новини України 12 серп 2023 в 18:46

12-го серпня російські окупанти завдали ракетного удару по місту Кривий Ріг, а Нікополь тричі обстріляли із важкої артилерії. Потерпілих і загиблих немає, але постраждали житлові будинки. Про це повідомили у Дніпропетровській обласній військовій адміністрації із посиланням на ГУ ДСНС України у Дніпропетровській області.

За інформацією рятувальників, по місту Нікополь ворог випустив півтора десятки снарядів із важкої артилерії. Внаслідок прильотів пошкоджені п’ятнадцять приватних житлових будинків та п’ять господарських споруд. Також вибухи понівечили три лінії електричних передач та два газопроводи.

Нагадаємо, раніше у ЗСУ пояснили, чому російські окупанти посилили обстріли Дніпропетровської та Одеської областей. Окупанти вважають, що у цих регіонах зосереджені ресурси українських Збройних сил.

За словами  керівниці Об'єднаного координаційного пресцентру Сил оборони Півдня України Наталі Гуменюк, ситуація загострюється ще й тому, що окупантам лячно, адже вони відчувають тиск Сил оборони на себе. 

Ми також повідомляли, що під час однієї із ворожих атак сили ППО України знищили 36 ворожих ракет та 30 дронів. Майже усі дрони уражені на підступах до столиці та у небі Києва.

 



0 Коментарів

Коментарі не знайдені

Додати коментар