Kolo.News.Ukraine.Region

Начальник Одеської ОВА Олег Кіпер зустрівся із Послом Ісламської республіки Пакистан

Під час зустрічі сторони домовились про подальшу співпрацю.
Під час зустрічі сторони домовились про подальшу співпрацю. Новини України 12 серп 2023 в 10:29

Олег Кіпер, начальник Одеської обласної військової адміністрації провів зустрічі із Надіром Ханом, Надзвичайним і Повноважним Послом Ісламської Республіки Пакистан в Україні. Під час зустрічі, зокрема, обговорили відновлення Чорноморської зернової ініціативи та можливу подальшу співпрацю. Про це повідомили на сайті Одеської ОВА.

Під час зустрічі сторони обговорили можливість Ісламської Республіки Пакистан надавати регіону гуманітарну допомогу. Надір Хан зауважив, що його візит на Одещину є першим для нього на посаді Надзвичайого і Повноважного Посла Ісламської Республіки Пакистан в Україні.

Олег Кіпер розповів високому гостю про ситуацію на Одещині, зокрема – про нещодавні терористичні атаки російської федерації. Внаслідок цих ударів у Одеській області були зруйновані житлові будинки місцевих жителів, пам’ятники культури та архітектури, які є об’єктами історичної спадщини ЮНЕСКО.

Керівник Одеської ОВА додав, що росія свідомо руйнує портову інфраструктуру у містах Одещини після свого виходу із Чорноморської зернової ініціативи. Це ставить під загрозу логістичні шляхи, через які було можливо експортувати зерно із України. А це – впливає на продовольчу безпеку у світі. Адже через блокування портів в Україні близько 400 мільйонів людей у сімдесяти країнах світу страждають від голоду.

Надір Хан запевнив, що уряв Ісламської Республіки Пакистан докладе усіх можливих зусиль для відновлення Чорноморської зернової ініціативи.

Раніше ми розповідали, що одеським бригадам ТрО передали одинадцять машин високої прохідності. Також міський голова Одеси Геннадій Труханов повідомляв, що для військових закуповують 20 пікапів, які незабаром поїдуть на передову.

0 Коментарів

Коментарі не знайдені

Додати коментар