Kolo.News.Ukraine.Region

Володимир Зеленський на Одещині: нарада з військовими та представлення очільника області

Фото - Офісу Президента України
ТОП Тема
Фото - Офісу Президента України Новини України 31 трав 2023 в 19:00

Сьогодні, 31 травня, Президент України Володимир Зеленський перебуває з робочим візитом на Одещині. Про це повідомили в Офісі Президента.

Володимир Зеленський провів нараду з військовим командуванням і керівниками правоохоронних органів Одещини щодо актуальної ситуації в регіоні.

На початку наради Глава держави представив новопризначеного голову Одеської обласної державної адміністрації Олега Кіпера.

Звертаючись до нового керівника ОДА, Президент наголосив, що робота на Одещині є дуже відповідальною.

«Це пріоритетний регіон нашої незалежної держави. Думаю, що ви з погляду вашого досвіду прекрасно розумієте свої завдання. Це координація всіх інституцій у воєнний час. Особливо – всіх органів влади, правоохоронних органів, місцевої влади. Дуже важливо контактувати з нашими військовими, командувачами», – сказав Володимир Зеленський.

За словами Глави держави, окремий пріоритет – безпека на морі, тому що необхідно забезпечити роботу зернового коридору, який є фундаментальним для економіки України.

Під час наради Президент заслухав доповіді командувача ОСУВ «Одеса» Едуарда Москальова про оперативну обстановку в зоні відповідальності ОК «Південь» і готовність військових частин і підрозділів до виконання завдань за призначенням. Командувач Військово-Морських сил України Олексій Неїжпапа поінформував про актуальну ситуацію в зоні відповідальності ВМС.

Читайте також: На Полтавщині організують навчання для операторів дронів

0 Коментарів

Коментарі не знайдені

Додати коментар