Kolo.News.Ukraine.Region

30 серпня: підсумки дня

30 серпня: підсумки дня
30 серпня: підсумки дня Підсумки дня 30 серп 2023 в 21:00

Триває п’ятсот п’ятдесят третя доба широкомасштабної збройної агресії російської федерації проти нашої держави. Коротко підсумовуємо головні події дня, що минає. Сьогодні вночі російська федерація завдала чергового ракетно-авіаційного удару по території України, застосувавши ракети повітряного базування та іранські ударні дрони “Shahed-136/131”. В результаті успішної бойової роботи силами та засобами протиповітряної оборони Повітряних Сил у взаємодії із ППО Сил оборони України було знищено 28 крилатих ракет та 15 ударних БпЛА типу “Shahed-136/131”.Про це повідомили в Генштабі ЗСУ.

Також читайте: Російська армія обстріляла Нікопольський район на Дніпропетровщині: поранених немає.

В Одеській області затримали розвідника російського угруповання "Призрак", який воював на боці бойовиків у 2014 році.

Держбюро розслідувань здійснює розслідування щодо правомірності застосування у Дніпрі правоохоронцем табельної зброї.

У Дніпропетровській області група осіб підробляла за гроші медичні довідки для чоловіків, щоб ті могли ухилятися від військової служби.

ГУР повідомили, що українські захисники без втрат евакуювалися під час бою з російським літаком біля Зміїного.

В Одесі затримали місцевого жителя, який вимагав 20 тисяч доларів за допомогу в ухиленні від військової служби завдяки своїм зв'язкам в ТЦК та СП.

На Одещині чоловік зачинив у квартирі колишню цивільну дружину, спільну маленьку донечку та її бабусю, погрожуючи їм фізичною розправою.

0 Коментарів

Коментарі не знайдені

Додати коментар