Kolo.News.Ukraine.Region

Із Дніпропетровщини поїхали на відпочинок до Угорщини сорок дітей

Діти відпочинуть та відвідають історичні місця.
ТОП Тема
Діти відпочинуть та відвідають історичні місця. Новини України 21 серп 2023 в 10:29

Ще сорок хлопців та дівчат із Дніпропетровської області відпочинуть та оздоровляться за кордоном. Цього разу – в Угорщині. До цієї країни поїхали  діти військових, багатодітних роди та переселенці із охоплених війною регіонів. Про це повідомляють у Дніпропетровській обласній військовій адміністрації.

Допоміг дніпропетровцям організувати поїздку начальник Закарпатської ОВА Віктор Микита.

-        Дітвора отримає емоції, які запам’ятаються на все життя. Дякую очільнику Закарпатської ОВА Віктору Микиті, який допоміг організувати поїздку. Хоч ненадовго повертаємо малим безтурботне дитинство, необтяжене війною, – написав керівник Дніпропетровської ОВА Сергій Лисак. 

В Угорщині діти щодня матимуть насичену програму, зможуть побувати, зокрема, в історичних місцях. Нагадаємо, що іще сорок дітей із Дніпропетровщини поїхали до Австрії, стільки ж – до Італії.

Раніше ми розповідали, що діти із Вінницької області два тижні відпочиватимуть у таборі «Артек-Буковель». 29 дітей із Вінницької області впродовж двох тижнів будуть відпочивати у дитячому таборів оздоровлення та відпочинку «Артек-Буковель». Ці діти із прийомних сімей та дитячих будинків сімейного типу втратили свої домівки на Донеччині та Херсонщині. 

А у Карпатах за кошти міського бюджету оздоровилися майже вісімсот черкаських дітей. Цього року для відпочинку черкаських дітей за гроші міського бюджету департамент соціальної політики закупив 1982 путівки. Оздоровча кампанія триває з 16 травня до 11 жовтня. За цей час у Карпатах побуває 10 змін дітей тривалістю 14 днів кожна.

 


0 Коментарів

Коментарі не знайдені

Додати коментар