Kolo.News.Ukraine.Region

Відбулася ротація піротехніків із Одещини, які розміновують Донеччину та Херсонщину

Одеські піротехніки розміновують деокуповані території.
ТОП ТемаВажливо
Одеські піротехніки розміновують деокуповані території. Новини України 20 серп 2023 в 13:30

Піротехніки із Одеської області провели ротацію. Одні із них після виконання важливих та небезпечних завдань повернулися додому, інші – вирушили на Донеччину та Херсонщину, де продовжать розмінування деокупованих територій. Про це йдеться у дописі на сторінці ГУ ДСНС України у Одеській області у соціальній мережі Facebook.

-        Піротехніки Одещини прибули у підрозділи Донецької і Херсонської області та вже приступили до роботи. Сил вам! Бережіть себе та один одного. Ви справитесь, ми віримо! – повідомляють у дописі.

Нагадаємо, раніше піротехніки із Одещини показали, як розміновують Херсонщину та Донеччину. Зокрема, вони показали чимало небезпечних «знахідок».

Також ми розповідали про піротехніків із Дніпропетровської області, які продовжують розміновувати звільнені території у Харківській області. Зокрема, вони провели розмінування села Довгеньке Ізюмського району. В результаті важкої роботи піротехніків десяток будинків села очистили від вибухонебезпечних предметів. Тепер мешканці можуть повертатися та відновлювати зруйноване ворогом.

Ми повідомляли про те, що піротехнік із Кривого року отримав орден «За мужність» із рук Президента України Володимира Зеленського. Підполковник служби цивільного захисту Олексій Кожем’яка закінчив Кам’янець-Подільський інженерний інститут за фахом «Управління інженерно-саперних підрозділів». Працює у структурі ДСНС вже 27 років, з них 17 – займається розмінуванням.


0 Коментарів

Коментарі не знайдені

Додати коментар