Kolo.News.Ukraine.Region

Піротехніки із Одещини показали, як очищають від мін території на Херсонщині та Донеччині

Піротехніки знаходять та знешкоджують небезпечні знахідки.
ТОП Тема
Піротехніки знаходять та знешкоджують небезпечні знахідки. Новини України 04 серп 2023 в 13:12

Піротехніки із Одеської області продовжують очищати від мін та інших вибухонебезпечних предметів деокуповані території України. Зокрема, вони показали небезпечні «знахідки», які виявили на Херсонщині та Донеччині. Про це повідомили на сторінці ГУ ДСНС України у Одеській області у соціальній мережі Facebook.

-        Піротехніки Одещини звітують з очищених (від підступних "подарунків" окупантів) територій Донецької та Херсонської області, які поступово стають безпечнішими для українців!Не здамося ні за що! – йдеться у дописі.

Раніше ми розповідали, що піротехніки із Дніпропетровської області розмінували село Довгеньке на Харківщині. В результаті важкої роботи піротехніків десяток будинків села очистили від вибухонебезпечних предметів. Тепер мешканці можуть повертатися та відновлювати зруйноване ворогом.

На Одещині нагадують, що через загрозу мін та інфекцій не можна купатися у морі. Загроза зросла через наявність у воді вибухонебезпечних предметів та інфекції через підрив Каховської ГЕС внаслідок терористичний акту з боку російських окупантів.

А на Кіровоградщині створять додаткові піротехнічні підрозділи для розмінування звільнених територій України.  Також раніше рятувальники Кіровоградщини отримали 30 пожежно-рятувальних автомобілів від європейських партнерів. З них два переобладнали під піротехнічні.


0 Коментарів

Коментарі не знайдені

Додати коментар