Kolo.News.Ukraine.Region

У Полтаві проведуть забіг «Spring Run»: запрошують всіх охочих

Реєстрація на забіг триває до 16 травня
Важливо
Реєстрація на забіг триває до 16 травня Новини України 02 трав 2023 в 11:25

На Полтавщині регулярно проводять спортивні змагання для активного населення. Так, незабаром у місті Полтава планують провести спортивний забіг під назвою «SpringRun». Участь у заході, який є безкоштовним, зможуть взяти усі бажаючі. Організовують його обласний центрі фізичного здоров’я «Спорт для всіх», а також Полтавське відділення Національного Олімпійського комітету України. Про проведення забігу повідомляють на сайті Полтавської обласної військової адміністрації.

Під час спортивного заходу заплановані забіги для дітей –  на відстань у 500 метрів та дорослих – на 1, 3 і 5 кілометрів.  Стартуватимуть бігуни із парку «Перемога». Кожен фінішер після завершення дистанції обов’язково отримає від організаторів грамоту та медаль.

 Раніше ми розповідали, що спортсмени із Одеської області повернулися із нагородами із всеукраїнських та міжнародних змагань. Зокрема, гандбольна команда «Ізмаїл» стала чемпіоном Вищої ліги України серед чоловіків. У заключному турі чемпіонату, який пройшов у Броварах, одеські гандболісти тричі перемогли та завоювали чемпіонський кубок.

А спортсмени із Дніпропетровської області завоювали 67 медалей на чемпіонаті України із рукопашного бою. У змаганнях виступали юнаки, юніори та дівчата із Дніпропетровської області, які завоювали 17 «золотих», 20 «срібних» та 30 «бронзових» медалей. 


0 Коментарів

Коментарі не знайдені

Додати коментар