Kolo.News.Ukraine.Region

Мар’яна Шевчук із Вінниччини здобула «срібну» медаль на чемпіонаті світу із пауерліфтингу

Спортсменка виборола ліцензію на участь у Паралімпійських іграх у Парижі
Важливо
Спортсменка виборола ліцензію на участь у Паралімпійських іграх у Парижі Новини України 28 серп 2023 в 13:04

У місті Дубаї (Об’єднані Арабські Емірати) триває Чемпіонат світу із пауерліфтингу. На ньому успішно виступила представниця Вінниччини Мар’яна Шевчук, яка у ваговій категорії 55 кілограмів зайняла друге місце. Завдяки досягнутому результату у 126 кілограм українська спортсменка отримала «срібну» медаль. Про це повідомляють на сторінці Вінницької обласної військової адміністрації у соціальній мережі Facebook.

Завдяки вдалому виступу спортсменка, яка представляє Вінницький регіональний центр «Інванспорт», отримала ліцензію на участь у Паралімпійських іграх 2024, які пройдуть у місті Париж (Франція).

-        Вітаю спортсменку та її тренера Івана Чупринка! – написав начальник Вінницької ОВА Сергій Борзов.

Раніше ми розповідали про Андрія Лукана із Кропивницького, який став чемпіоном України із пляжного волейболу.

А у Черкасах понад 60 учасників із п’яти областей України змагалися у Всеукраїнському чемпіонаті із вітрильного спорту. Перші подібні змагання у області вперше провели 60 років тому

Ми також писали про плавчинь із Кропивницького, які стали чемпіонками світу. У третій день змагань кропивницькі плавчині поповнили свій здобуток новими нагородами. Ірина Терещенко в індивідуальних змаганнях на дистанції 100 м брасом завоювала золоту медаль та звання чемпіонки світу. У комбінованій естафеті 4 по 100 метрів Ірина Терещенко і Дар’я Тарасенко в складі української команди також вибороли золоті нагороди.

 


0 Коментарів

Коментарі не знайдені

Додати коментар